onsdag den 6. januar 2016

*** Skulle arbejde med mig :) *** Område Vest søger Social- og sundhedsassistent til plejeboligerne ved Havkær

Område Vest søger Social- og sundhedsassistent til plejeboligerne ved Havkær.

AARHUS KOMMUNE - OMRÅDE VEST

(Arbejdspladsen ligger i Århus kommune)
Om jobbet
Område Vest, Plejeboligerne Havkær søger en Social- og sundhedsassistent med 30 timer i gennemsnit. Vi gør opmærsom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjensten fortrinsvis at være i nattevagt og aftenvagt. Der arbejdes 3 – 1 – 3 hvor der vil indgå 3 aftenvagter i arbejdsplanen for at skabe helhed for beboerne hele døgnet. Der arbejdes hver 2. weekend. Plejeboligerne Havkær består af 4 mindre enheder, i alt er der 38 plejeboliger. I et af husene bor der yngre borger med en senhjerneskade. Vi arbejder på at opfylde kommunens strategi, som består af de 5 ledetråde og en kærlig kommune. Drømmer du om at være med i udviklingen af en plejeboligenhed med borgerne i centrum, i et tæt samarbejde med kollegaerne så borgerne oplever et meningsfuldt hverdagsliv er det lige dig vi søger.


Din profil
Vi forventer af dig: • Du arbejder med værdierne: Troværdighed, respekt og engagement og tager ansvar for et godt arbejdsmiljø • Du kan arbejde ud fra din stillingsbeskrivelse som autoriseret Social- og sundhedsassistent • Du tager ansvar for et godt borgerforløb, kan sætte borgerens mål i centrum og inddrage borgerens ressourcer, så borgeren får et godt og meningsfyldt hverdagsliv • Du er ansvarlig, selvstændig, fleksibel, reflekterende og stabil • Du er nysgerrig og opsøgende i forhold til egne og andres faglige praksis Der er forventning til at du sætter dig ind i ”en kærlig kommune” strategien om ”de 5 ledetråde” kommunens værdier hvis du indkaldes til samtale


Derfor skal du vælge os
Fordi du sammen med borgerne, deres familier og engagerede kolleger vil medvirke til at gøre Havkær til den bedste arbejdsplads. Fordi du har stor indflydelse på din egen hverdag ud fra kerneopgaven. Her er plads til at tænke anderledes og arbejde innovativt Vi har sammen meget fokus på borgerens hverdag og udlever dette – vi tør gøre ”skøre” ting - såsom at tage i Tivoli i København med borgerne. Vi har et godt kollegialt samvær både på og uden for arbejdspladsen.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 1. marts 2016 - og gerne før. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som Social- og sundhedsassistent. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn, trin 21, p.t. svarende til kr. 274.190 årligt ved fuldtidsbeskæftigelse, ekskl. pension. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Pia Carøe på tlf. 2199 7013 eller på mail pcf@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. Ansøgningsfristen er 20. januar 2016. Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 27. januar 2016. I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere. Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, kan du med fordel gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/ Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen ”Opret dig som bruger på Kursusportalen”:http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Ledige stillinger: 1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar